Esittely

Yritystarinoita

Olen jo kauan haaveillut Instagram-tilistä, jossa toisin esille ihania, kekseliäitä, hauskoja, merkityksellisiä pieniä yrityksiä tarinoineen. Nyt jos koskaan on tämän aika!

Rakastan edellä mainittuja, sekä yrittäjyyttä ylipäätään. Rakastan ideoita, itsensä toteuttamista, unelmien toteuttamista, tarinoita ideoiden ja unelmien takana, näkyväksi tekemistä, yhteisöllisyyttä ja niin edelleen.

Olen myös vuosia toiminut pienyrittäjien mentorina, joten olen saanut seurata monia upeita tarinoita ja olla osanakin niitä. On niin paljon ideoita, joista olen itse innostunut ja varmasti moni muukin innostuisi, kun vain saisi tietää niistä.

Itse toimin täysipäiväisenä yrittäjänä nyt kahdeksatta vuotta ja Tampereen Hämeenpuistossa sijaitseva Vihkokauppani täytti nyt maaliskuussa 2020 neljä vuotta.

Olen siis kauppias, mutta aloitin nykyisen yritystaipaleeni ammattijärjestäjänä ja life coachina. Valmennan edelleen ja olen jo vuosia toiminut myös pienyrittäjien mentorina.

Loistavalla idealla on Instagram-tili, Facebook-sivu ja Twitter-tili. Tervetuloa seuraamaan ja viemään loistavia ideoita eteenpäin!

Sandy Talarmo